Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Gheorghe Flutur: Până pe 25 septembrie nu sunt locuri de cazare în județul Suceava

Numărul turiștilor din județul Suceava a crescu cu aproximativ 40% în lunile iulie și august, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Așa se face că până pe 25 septembrie nu mai sunt locuri de cazare în județ.

Estimările făcute până acum arată că în luna iulie a acestui an, în județ au fost peste 47.000 de turiști, în timp ce în aceeași lună din 2016, numărul lor a fost de aproximativ 39.000, iar în prima jumătate a lunii august se estimează un număr de 65.000 de turiști, în aceeași lună din 2016 au fost 48.000.

Avem o creștere importantă de turiști, iar din discuțiile cu operatorii și pensiunile până pe 25 septembrie nu sunt locuri de cazare în județul Suceava. Deci este o solicitare foarte mare de cazare în județul Suceava, ceea ce pe noi ne bucură”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gheorghe Flutur: Până pe 25 septembrie nu sunt locuri de cazare în județul Suceava | Moldova24
  2. Cătălin Nechifor, reacționează la declarația președintelui CJ privind locurile de cazare din județ: În primul rând, această declarație oficială e foarte proastă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*