Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Prețul apartamentelor ANL a scăzut. 116 locuințe au fost vândute la Suceava

Prețul locuințelor ANL au scăzut de la 1.757 lei la 1.600 lei pe metrul pătrat. Până în prezent, 116 locuințe ANL au fost vândute, din cele 274 de apartamente.

Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, cei care vor să cumpere o locuință ANL trebuie să îndeplinească mai multe condiții, respectiv să nu aibă altă locuință proprietate, să nu fie moștenitorii a unei cote părți mai mari de 37 de metri pătrați, să nu aibă teren la legea 15/2003, să aibă un venit net pe membru de familie care să nu depășească 100% salariul net pe economie, să aibă contractul de închiriere valabil, să nu aibă plăți restante la chirie sau la utilități.

„Cei care doresc în continuare să cumpere locuințele ANL să se adreseze la primărie și noi le stăm la dispoziție și cu toată celeritatea îi sprijinim să își întocmească documentația”, a declarat Ion Lungu.

În ceea ce privește cele patru blocuri ANL care se construiesc în zona Metro, primarul Sucevei a specificat că licitația pentru racordurile de energie electrică, apă- canal, gaz metan și termoficare a fost câștigată de firma Macosin. Termenul de finalizare a lucrărilor este de două luni.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*