Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Spațiu de agrement de aproape 670.000 de euro în județul Suceava. Vezi ce amenajări se vor face!

Stațiunea Vatra Dornei va avea un spațiu de agrement de aproape 670.000 de euro. Proiectul, numit „Crearea unui spațiu de agrement și loisir în stațiunea balneo-climaterică Vatra Dornei”, a fost parafat vineri de ministrul Rovana Plumb.

Proiectul presupune realizarea, din fonduri europene, a  unui teren de tenis, un teren multisport acoperit pe timp de iarnă, piste de biciclete și alei pietonale. Totodată, vor fi amenajate spații verzi și paviment elastic, aparate de fitness, trambuline pentru adulți și copii și echipamente de joacă.

Proiectul are o valoare de circa 672.000 euro, din care 80% reprezintă finanțarea nerambursabilă alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Prin acest proiect, Primăria Vatra Dornei vizează creșterea atractivității stațiunii turistice balneare și prelungirea duratei medii a sejurului prin dezvoltarea infrastructurii turistice de agrement.

Scopul proiectului este acela de a crea o alternativă pentru petrecerea timpului liber a turiștilor veniți în stațiune pentru tratament balnear, cât și pentru cei care vizitează stațiunea în scopul practicării turismului activ: schi alpin, excursii montane/ alpinism, river- rafting, parapantă, nordic walking, mountain biking etc.”, potrivit reprezentanților Primăriei.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Gigi says:

    spatiu de agrement si LOISIR????
    Chiar nu se putea inlocui LOISIR cu TIMP LIBER?

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Spațiu de agrement de aproape 670.000 de euro în județul Suceava. Vezi ce amenajări se vor face! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*