Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Jucătorii unei echipe de rugby au ajuns la spital după un meci în județul Suceava. Vezi motivul!

Jucătorii unei echipe de rugby au ajuns la spital după un meci în județul Suceava. Este vorba despre sportivii de la Old Boys Focșani, care au ajuns de urgență la Spitalul Fălticeni, sâmbătă noapte, după ce au acuzat stări de rău.

Aceștia au avut un meci în județul Suceava, iar la întoarcerea spre Focșani s-au oprit să mănânce. La câteva minute după ce au plecat din nou la drum au început să se simtă rău, aveau grețuri, dureri de cap și s-au dus direct la spital.

Cei cinci colegi ajunși la spital au acuzat dureri de cap si stare de rau din cauza oboselii, am plecat la ora 5 dimineața din Focșani spre Suceava, am jucat trei meciuri, căldura si-a spus cuvântul, soare puternic si hidratarea neconformă, efort susținut, oboseala si nu in ultimul rand varsta care nu ar permite unora sa faca astfel de program greu si pentru sportivii de performanta. Acestea sunt cauzele popasului de la Sp.Falticeni. În rest va pot confirma ca la restaurant mâncarea a fost foarte bună, gazdele extrem de primitoare si mai mult decat atat am fost peste 150 de persoane care am mâncat si băut acolo, inclusiv femei si copii si nu a pătit nimeni nimic. Teoretic puteam continua drumul la Focșani dar am oprit preventiv la Spital în Fălticeni deoarece era noapte si am vrut doar să ne asigurăm de o pastilă de durere, doar ca cei de la spital au considerat urgența medicală cu perfuzii”, ne-a declarat președintele clubului, Florin Topală.

Sâmbătă, 12 august, la Suceava, pe terenul de rugby din cadrul Complexului Sportiv Unirea a avut loc etapa a treia a „Turneului Corturilor”, ediția 2017.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Jucătorii unei echipe de rugby, la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat la o pensiune din județul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*