Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Gestul incredibil al unui polițist pentru un șofer din Suceava. Toți internauții l-au apreciat

Un sucevean s-a pornit spre mare, vineri, dar pe drum a avut parte de ghinion. A intrat cu mașina într-o groapă imensă, iar janta de la autoturism a crăpat. Norocul său a fost că peste el a dat un polițist de la Biroul Rutier Călărași, care l-a întrebat ce s-a întâmplat, apoi l-a ajutat să își rezolve problema pentru a-și continua drumul.

Bună ziua! În dimineața zilei de vineri, ora 04.00, am avut neplăcerea, în drum spre Constanța, undeva la 30 de km de loc. Viziru, să intru cu mașina într-o groapă imensă unde am crăpat janta și nu m-am putut deplasa timp de 5 ore. Țin să mulțumesc domnului polițist Tătaru Gabriel, de la Biroul Rutier Calarasi pentru ajutorul acordat. Acesta venea de la Călărasi si se îndrepta spre Bacău. Polițistul m-a luat cu masina lui și m-a dus spre Viziru, precum și în alte localități din apropiere pt. a reuși să rezolv problema. Într-un final, cu ajutorul lui am reușit să cumpar o roată de la o persoana din Braila, pentru a putea continua drumul”, a transmis bărbatul, potrivit Polițiștii au umor.

Vestea despre gestul polițistului s-a împrăștiat pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Chiar dacă unii l-au criticat pe sucevean pentru că nu avea roată de rezervă, cei mai mulți l-au felicitat pe omul legii pentru omenia de care a dat dovadă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gestul incredibil al unui polițist pentru un șofer din Suceava. Toți internauții l-au apreciat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*