Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO! Pești morți în râul Moldova. Imaginile care au scandalizat internauții

Zeci de pești morți pe râul Moldova au fost filmați de un pescar din Câmpulung Moldovenesc. Bărbatul a postat imaginile pe pagina sa de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Iata ce s-a intimplat pe Riul Moldova din Municipiul Cimpulung-Mold. Astazi 10-08-2017 la ora 8 dimineata cind am plecat sa fac o partida de pescuit ! Va rog sa vizionati videoclipul pe care l-am facut astazi la fata locului ! Pacat ca nu am filmat si discutia pe care am avuto cu politia dupa apelul de la 112 ! Unde se vad pesti morti in apa ,fotografiile sunt facute in aceasta seara si apa devnise limpede”, a scris pe pagina sa de socializare Gheorghe Ferariu.

Se pare că în urma apelului său la 112, comisarii de la Garda de Mediu au mers în zonă și au demarat o serie de verificări.

„Nu stiu ce s-a intimplat ,aseara am pescuit in acelasi loc si nu au fost probleme, in schimb cind am mers sa pescuiesc dimineata ,apa iera neagra si mirosea urit ,dupa care am ince put sa vad pesti morti in apa si pe mal din cauza ca opresc apa de-la microcentrale si acel moment apa scade ,iar cind dau drumul la apa vine neagra si in acel moment sunt anumite firme care deverseaza rezidurile de la diferite spalari”, a mai spus bărbatul.

Iată și câteva dintre reacțiile internauților:

Catalin Mihalache -„În fiecare seară, din zona stației de epurare şi până la Prisaca Dornei, râul Moldova miroase a ,, rahat” de te doare capul. Nu ştiu ce se întâmplă, dar acest miros este de când s-a modernizat stația, s-au s-a schimbat ceva. Mai sunt și multe pensiuni, din apropierea râului Moldova, care își golesc cu bună știință decantorul de reziduri în râu”.

Dorin Lucian Sveduneac -„de la statia de epurare se deverseaza regulat in apa Moldovei…se simte mirosul din drumul european!”

Ciprian Nistor -„Sunt dejecțiile de la stația de epurare”

Claudia Ionela Craescu -„Tot felul de fabrici,gatere de lemne,ferme….si asa mai departe…isi curata afacerea in apa din râuri….arunca tot felul de substanțe,deseuri si tot felul de mizerii….uite asa mor pestii,animale care beau apă de acolo!!!! Offf tara asta de nimik”

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. voicu says:

    nesimtiti ,toparlani, fara educatie,asa au inteles democratia .astia sant mai rai decat comunisti !!!RUSINE!!!!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Pești morți în râul Moldova. Imaginile care au scandalizat internauții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*