Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident la Rădăuți! Un tânăr s-a izbit cu mașina într-o bancă, rănind trei persoane

Un tânăr s-a izbit, joi seară, cu mașina într-o bancă, în centrul municipiului Rădăuți. Se pare că acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 21.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, un tânăr de 19 ani din comuna Volovăț a efectuat un viraj spre dreapta, ocazie cu care, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit o bancă de pe trotuar pe care se aflau mai multe persoane.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a 3 tineri ce se aflau pe bancă, respectiv un tânăr de 27 de ani, o tânără de 25 de ani, ambii din municipiul Rădăuți și un tânăr de 28 de ani din comuna Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*