Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Societate din Vama amendată cu 5.000 de lei din cauza unui transport de lemne

O societate din comuna Vama a fost amendată de polițiști cu 5.000 de lei, miercuri, din cauza unui transport de lemne. Potrivit polițiștilor, la  ora 11.41, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe DN 17 este parcat un autocamion cu semiremorcă încărcat cu material lemnos, iar în urma verificărilor în aplicația ,,Inspectorul Pădurii” acesta nu are cod unic.
Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autocamionul aparține unei societăți comerciale din comuna Vama, administrată de un localnic de 40 de ani care a fost invitat la sediul poliției.

În urma verificării documentelor prezentate de administratorul societății, polițiștii și specialiștii Gărzii Forestiere Suceava au stabilit faptul că autotractorul cu semiremorcă transporta cantitatea de 35,48 m.c. lemn de foc de esență rășinoase și fag din depozitul societății de pe raza orașului Frasin către comuna Dornești și se află în drum spre destinație.

„Datorită faptului că ora generată de aplicația informatică pentru transport era ulterioară apelului prin ”S.N.U.A.U. 112”, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a societății cu amendă în cuantum de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și confiscarea valorică a materialului lemnos, în valoare de 3.818 lei”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Societate din Vama amendată cu 5.000 de lei din cauza unui transport de lemne | Moldova24

Lăsați un comentariu

*