Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Polițiștii suceveni le-au pus gând rău șoferilor care urcă beți la volan. Peste 160 de mașini, trase pe dreapta

Polițiștii suceveni desfășoară controale ample în trafic pentru depistarea șoferilor care urcă băuți sau fără permis la volan și pun în pericol atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Miercuri, 09 august,  Serviciul Rutier Suceava, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea și lucrători ai Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, au organizat o acţiune pe linia respectării normelor rutiere în mediul rural, în zona frontierei cu Ucraina, respectiv comunele Izvoarele Sucevei, Fundu Moldovei și Brodina.

În cadrul acţiunii au fost 164 de autovehicule controlate, fiind constatate 4 infracţiuni
din care 3 alcoolemii și 1 pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat. De asemenea, au fost aplicate 22 sancţiuni contravenționale aplicate în valoare de 7.625 lei, au fost reţinute 3 permise de conducere reţinute şi 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Izvoarele Sucevei, având o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Un bărbat de 59 de ani, din comuna Fundu Moldovei a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, din localitate, având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Un bărbat de 31 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, din localitate, având o îmbibație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Un bărbat de 38 de ani, din județul Bistrița Năsăud a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, în localitatea Straja, având o îmbibație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autovehiculul avea I.T.P- ul expirat. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*