Miercuri 18 Iulie 2018, Actualizat acum 198 zile 12:00 am

 

FOTO! Două mașini, în care erau ascunse țigări de peste 9.000 de lei, oprite la Siret

Două mașini, în care erau ascunse țigări de peste 9.000 de lei, au fost oprite de polițiștii de frontieră din Siret.

Joi, 10 august, în jurul orei 00.30, s-a prezentat pe sensul de intrare în tara, Valentina P., cetățean român, în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf. Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, dublată în întregime, cantitatea de 6.210 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 4.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Golf, în valoare de aproximativ 8.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Tot joi, în jurul orei 01.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Iurie P, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf Variant.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor.


Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spațiu special amenajat în podeaua mașinii, cantitatea de 4.950 de pachete de țigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 3.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Și în acest caz, autoturismul în valoare de 8.300 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Două mașini, în care erau ascunse țigări de peste 9.000 de lei, oprite la Siret | Moldova24

Lăsați un comentariu

*