Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Municipalitatea vrea să construiască o grădiniță cu program prelungit în cartierul Obcini

Municipalitatea vrea să construiască o grădiniță cu program prelungit în cartierul Obcini, cu fonduri europene. Aceasta ar urma să fie ridicată în curtea Școlii nr.9 „Ion Creangă”, unde este o suprafață de 1.400 de metri pătrați.

Problema este că acolo este și un părculeț, iar primarul Ion Lungu susține că va discuta cu reprezentații școlii și consilierii locali astfel încât să caute soluții pentru dezvoltarea altor spații verzi în zonă. Terenul este al Primăriei, dar este dat în administrare școlii.

Primăria ar urma să vină cu o cofinanțare de 2%. Totodată, o altă grădiniță va fi construită în Burdujeni Sat, în curtea Școlii nr.6.

Dacă pentru una lucrurile sunt clare, lucrăm la documentație, discutăm aici de grădinița de la Burdujeni sat, de la Școala generală nr.6, încă căutăm o variantă de teren pentru grădinița din Obcini și ar fi păcat să nu facem această grădiniță cu program prelungit în cartierul Obcini, care este necesară și la care, desigur, avem posibilitatea să accesăm, sunt fonduri europene în acest sens”, a declarat primarul Lungu.

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*