Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Medici din Gura Humorului acuzați de indiferență de un tânăr care a mers la spital cu fața umflată de la o înțepătură de albină

Un tânăr din județul Suceava îi acuză pe medicii de la Spitalul din Gura Humorului de indiferență și lipsă de profesionalism după ce aceștia ar fi refuzat să-i ofere măcar un antiinflamator.

Daniel Tiron povestește că, duminică, a ajuns la urgență după ce a fost înțepat de albine, fața i se umflase și nu mai suporta durerile.

Sâmbătă am fost muscat de albine si am mers  duminică în urgență la Gura Humorului. Peste noapte s-au facut ochii plin de pungi nu vedeam bine deloc cu stangul si dimineata, la 10, am plecat la urgentă, iar medicul nici nu m-a intrebat cum ma numesc macar. Nimeni nu s-a uitat la mine. M-au tratat cu indiferență, singurul lucru- au zis du-te acasă si pune apă- si eu nu mai puteam de durere. Am plecat la farmacie, farmacista m-a trimis la urgență, am zis că am fost din păcate, am plecat acasă intr-o stare foarte rea, nu vedeam cu ochii si abia a doua zi am primit ajutor de la preotul din sat si sunt mai bine”, a spus tânărul.

Daniel se arată revoltat de felul în care a fost tratat și a făcut publică atitudinea cadrelor medicale pe rețeaua de socializare. Povestea sa a stârnit o întreagă revoltă.

Sunt foarte revoltat ca urgența de la Gura Humorului tratează oamenii ca pe niste carpe. M-au lasat cu ochii foarte umflați am indurat durere două zile si am indurat umilință de la această unitate de primiri urgență. Sunt foarte revoltat ca nici o pastila nam primit macar. Nu se poate asemenea comportament. Sa stai pe canape si sa razi la masa cand eu nu mai puteam de durere si nu vedeam cu ochii”, a spus Daniel.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Medici din Gura Humorului acuzați de indiferență de un tânăr care a mers la spital cu fața umflată de la o înțepătură de albină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*