Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

A încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă ascunse în scaunele unui Mercedes Benz

Un tânăr de 27 de ani a plătit 5.000 de lei pentru țigări care valorau 373 de lei. Bărbatul, cetățean ucrainean, a încercat să introducă țigările de contrabandă, ascunse în scaunele unui Mercedes Benz, și a fost prins de polițiștii de frontieră, care l-au amendat.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, marți, 8 august a.c., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Heorhiy D., în vârstă de 27 de ani, călătorind cu un autoturism marca Merdes-Benz, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în scaunele din față ale autoturismului, cantitatea de 298 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 373 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*