Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Două femei rănite într-un accident pe DN17

Două femei au fost rănite, luni după-amiază, într-un accident care a avut loc într-o curbă din afara localității Pojorâta.

În timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 17, în afara localității Pojorâta, din cauza neatenţiei, un bărbat de 58 de ani din județul Tulcea a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 32 de ani din județul Bacău.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a două femei, una de 49 de ani și cealaltă de 47 de ani, respectiv a unui bărbat de 50 de ani, toți trei din județul Tulcea, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două femei rănite într-un accident pe DN17 | Moldova24

Lăsați un comentariu

*