Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Fiul unui fost primar, băgat în spital după o petrecere la club

Fiul unui fost primar din județul Suceava a ajuns de urgență la spital după o petrecere la un club din municipiul Suceava. Este vorba despre Alexandru Tablan, fiului fostului primar din Siret, Vasile Tablan, care a ajuns la spital în comă, duminică, după ce a fost lovit de un individ în fața unui club din incinta Casei de Cultură Suceava.

Tânărul, de 30 ani, se distrase cu un grup de prieteni, dar la un moment dat a intrat într-o altercație cu un alt grup și a fost lovit de un individ. Lovitura l-a făcut pe Alexandru să-și piardă echilibrul și a căzut, lovindu-se puternic la cap. El a fost transportat în comă la spital, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru vătămare corporală, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, urmând ca la finalul cercetărilor să se ia măsurile necesare.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei tineri trimiși în judecată după un scandal în fața unui club din Suceava. Fiul unui fost primar a ajuns în spital | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*