Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Ateliere de lucru „Meșteșuguri populare”, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina

Ateliere de lucru „Meșteșuguri populare” se vor desfășura, luna aceasta,  la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Gura Humorului.

Acestea vor avea loc în perioada 10- 13 august.

Atelierele sunt făcute de un grup de meșteri populari, care fac parte din Asociația Meșterilor Populari care au relații cu Centrul de Promovare a Tradițiilor Populare și ne-am gândit, dat fiind că este luna august, luna Diasporei, a turismului, ne-am gândit să facem atelierele acestea în Gura Humorului, fiindcă majoritatea suntem de aici din Gura Humorului și pentru promovarea orașului, pentru promovarea noastră, a turismului, a tradițiilor. Ca noutate, avem invitați opt copii de la Centrul de Servicii Multifuncționale, care o să lucreze cu meșterii populari. Sunt copii foarte talentați, care vor fi premiați de Asociația Areas Suceava”, ne-a declarat meșterul popular Ana Eleonora Cazac.

Activitatea este promovată de  elevi ai  Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Atelierele sunt în special pentru copii, dar pot participa și adulții. Cei interesați pot lua legătura cu Ana Eleonora Cazac, reprezentat al Asociației Anador Bucovina, la telefon: 0722.614.112.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*