Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Abonamente on-line la Bucovina Rock Castle

Organizatorii Festivalului „Bucovina Rock Castle” (ediția a VII-a), care se va desfășura, în intervalul 25-27 august a.c., în șanțul de apărare al Cetății de Scaun Suceava, au pus în vânzare abonamente on-line, care pot fi procurate de pe www.iabilet.ro.

Costul unui abonament pentru trei nopți de festival este de 30 lei.

La Festivalul „Bucovina Rock Castle”, organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” și Muzeul Bucovinei, vor evolua următoarele trupe:

25 august:

Toy Machines (Suceava), Relative (Cluj-Napoca), Basska (București), Planets of Zeus (Grecia), Russkaja (Austria);

26 august:

Sky Swallows Challenger (Cluj-Napoca), Fluturi Pe Asfalt (Cluj-Napoca), Travka (Focșani), Luna Amara (Cluj-Napoca), Twelve Foot Ninja (Australia);

27 august:

Unflicted (București), White Walls (Constanța), Altar (Cluj-Napoca), Kempes (București), Anti-Flag (SUA).


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Bukowina_Rock_Taste says:

    Intrucât si dvs. faceţi propaganda deşănţată acestui monstruos kitsch,acestei monumentale incălcări a legii constituita din organizarea unui concert de răgete& micţionare+kkre in incinta unui monument istoric (veti afla,cu surprindere,desigur,ca in incinta unui monument istoric nu se fumeaza si nu se consuma alcool,fie si bere… Ca nu se transforma un sanctuar protejat legal intr-un micţionar…) deci intrucat cred ca aveti aceasta posibilitate,ca intre amici,va rog sa-i informati pe impostorul sfertodoct,trecut doar prin liceu ca vantu’ prin sura,pe fiul sau trântor/profitor de Cluj,ca ,totusi,nu te poti da in stamba la infinit fara sa enervezi populatia,deoarece:
    1.
    Dobitocule si impostorule sfertodoct,vei sti ca nu se spune si nici nu se scrie ,in limba franceza: “Le Mondre Illustré” ,pentru ca nu inseamna nimic!
    “Le Monde Illustré” – da,asta este altceva,inseamna “…Lumea ilustrata”,o publicatiie frantuzeasca de mare traditie… Nici nu poti invoca o scapare,se vede ca esti lemn-tanase,deoarece folosesti expresia nu numai in titlu ci si in asa-zisul aparat bibliografic,ăla pe care-l intelegi dumneata,ca savant cercetator pe internet…
    2.
    La fel,nu te tine ca scaiul de oaie de asa-zisa “…pace de la Bucuresti din 7 mai 1918”,ca sa te scoti cum-necum,din alte rahaturi in care te-a bagat incultura dumitale de rândaş/arendaş cultural cu derogare pentru lautari merituosi dar fara carte! Pentru ca trebuie sa cunosti lucruri minimale,care se invata la alta vârsta,de pe pagini scrise de catre oameni cu studiile la zi – astfel ai fi aflat ca acea „pace” a fost semnata de guvernul Marghiloman,nu de Bratianu iar regele Ferdinand Intregitorul nu a sanctionat (adica nu a semnat ,măi loază!) acel document care fusese aprobat de cele doua camere ale parlamentului dar nu putea fi promulgat fara semnatura regelui..Iar aceasta tergiversare cu valoare de artificiu a permis mai tarziu,in noiembrie,reluarea ostilitatilor cu Puterile Centrale si participarea Romaniei la tratatele de pace,Trianon,de exemplu,care au consacrat Marea Unire! In general,nu miza excesiv pe lipsa de cunoastere din mediul online,poti avea,pana la urma,surprize,pentru ca nu va mai dura mult si lumea va sti cat de tolomac esti,macaleandrule!
    3.
    Iarasi, cand mai „traduci”din Frédéric Damé,este bine sa iei act de imprejurarea ca in limba franceza „hotel” nu insemna ce crezi dumneata ca inseamna… „Hotel de la Ville” este doar primarie sau sediu al unei cladiri municipale iar „hotel’,pur si simplu,este ceva intre vila si palat…
    Ar trebui sa stii ca in Bucuresti unele mari case puteau fi apreciate ca „hotel” nu pentru ca ar fi oferit facilitati de cazare (!!!),cum crezi dumneata ,traducand precum coana Chirita de la Plopeni,ci pentru ca ,in limba româna,cuvantul s-a re-semantizat,dupa reguli care nu-ti sunt accesibile,dupa cum se spune – nu-i asa? – la Caracal,in sensul ca „Non licet bovis,quod licet Jovis!” Altfel spus,cand mai traduci,chiar si din chineza simplificata,cauta intr-un dictionar,este plin internetul!
    Iata,mai jos,ca sa vezi cat de alunecos de prost esti,cum arata preambulul „tratatului” in care te dai expert bulbac,ca sa te mai linistesti,pana uiti iar si o iei de la capat:
    http://prntscr.com/g48pug
    … din care rezulta,fara echivoc,cine a semnat si a si negociat pacea… Dupa cum vezi,pana si Google stie!
    Mai sunt numeroase dovezi ale imposturii dumitale,dovezi certe ale unei culturi precare,de manelist de mucava,care a auzit el ceva sau care se dă academician,fotografiindu-se in uniforma de portar de (ca tot veni vorba…) hotel! Sau facandu-si un selfie cu Stefan cel mare sau cu Dimitrie Cantemir sau cu Eminescu,pe considerentul ca mai exista fraieri care cred ca unele lucruri,cuma r fi cultura si eruditia,se iau prin contact digital,de pe internet,cum nu se iau nici macar râia sau sifilisul… Cu exceptia celui de la cap.
    La mine-n sat era unul mai sarac cu duhul care,in 1941,vara, i-a anunţat pe unii preteni: Ati auzit,ma? Au intrat rusii in Moscova!
    Da’ pe unde au intrat,ca eu stiu ca ei locuiesc acolo?!? Adica rusii… A apucat sa raspunda altul,doar nitel mai destept…
    S-ar putea face din toate ineptiile,contrafacerile,tembelismele,imbecilitatile pe care le-ai aruncat in spatiul public un volumaş cam tot atât de gross cât obrazul dumitale gros sau,ma rog,cam cât un volumaş dintre cele pe care ti le-a subventionat CJ&Flutur,cu care te afli cam pe aceeasi lungime de unda,ca bucovineni de pripas.
    Iar asta se va intampla.

    Răspunde
  2. De_neamul... says:

    …mârlanilor…
    Tocmai ce se terminaseu intâmplarea literar-artistică din şantul Cetăţii de Scaun,epigonic-periodica profanare a sa de către impostorul sfertodoct al CCB,belitorul de bani publici pentru sine si pentru neisprăvitul său plod,un junk al naţiunii festivalurilor de la Cluj-Napoca,când,iată,enigmatica ameninţare a dumnealui către sponsorul principal si binefăcătorul său cel mai important, domnul Flutur Gheorghe,naş de festivaluri,vestitor de succesuri ,vătăjel de nunţi butaforice de homo bucovinensis si ctitor/adaugitor de kitsch-uri,gornist si socotitor, cf.mai jos,din „Mârlanul lui Flutur”,de duminica,27 august 2017,la/dupa „ora 3 dimineaţa”,frate!
    „…Prin urmare, îl somez pe Gheorghe Flutur să-şi ia mârlanul de pe cultură (toţi colegii mi s-au plâns că-i terorizează, de vreun an) cât mai repede posibil. Pentru că ar fi păcat să-mi arăt cu adevărat colţii…”(!?!?)
    Te freci la ochi si te intrebi dacă nu cumva l-a lovit damblaua si se referă la sine ca la altul,adecă formularea „mârlanul de pe cultură” este faţă de dumnealui ca marca pe scrisoare,ecce homo,iată impostorul pripăşit pe sub tufele de la CCB,cu două derogari ca pentru lăutari analfabeţi dar care cânta bine dupa ureche, un fel de rastel de bocanci cazoni mirosind acru a obiele de măcălendru lăsat la vatră care se crede bibliotecă,iaca,dă in ta’c-su ca cu mucii in fasole,se simte spionat,trădat jignit la naturelul său simţitor, de fapta neclară a unui funcţionar obscur care pozează rău si vorbeşte urât!
    Că de mă voi scula eu..
    Om vedea,domnul George işi merită soarta,ce a oploşit aia are,să sperăm că vor urma si alte episoade! Imi permit să apreciez că şi celălalt stâlp al culturii de şant,doctorul in istorie&merceolog Ursu Emil va avea parte de o flegmă cel puţin la fel de mare,incă nu s-a prins că la Erithacus Rubecula nu e de bine să ai titluri academice,o să-i iasă pe nas,deîndată ce nu va mai avea nevoie de el,foarte curând!
    Până atunci,pentru culoare,intrucât mai sunt unii care nu cred in afirmaţia potrivit căreia Gâză&ursarii săi profanează un teritoriu sacru al memoriei colective naţionale supunând-o unor pervesiuni si rele tratamente de care nu s-a bucurat nici sub ocupaţie straină,iata câteva efecte vizuale culese de pe teren,fotografiate (cum altfel??) proaspăt,aşa cum nici măcar mârlanul lui Flutur nu s-a gândit!Deci,iata din prima zi a festivalului ,sosirea antreprenorului,ctitorului de festival,in ambientul pregătit fastuos pentru un consum de mici si bere,ca pe islazul comunal de la Plopeni:
    http://prntscr.com/ge0iaw
    …cu detalii,ca să nu existe dubii:
    http://prntscr.com/ge0iy4
    http://prntscr.com/ge0jg7
    http://prntscr.com/ge0jpm
    Mai sunt si altele,un supliment pentru sceptici ,dacă va fi cazul…
    Deci,ce avem noi aici? Aici noi avem un om al muncii,personal contractual de rang inferior,fără atribuţii legale,referent cu derogări de milă pentru propăşirea si dezvoltarea aspectelor de ciripism antilegionar,aflat in timpul programului său de serviciu (ora 10:00,vineri,25 august 2017) venind ca să-si inspecteze ciobanii si turma,cum? Fumând,sugând din ţigare ca din internet,in sfidarea legii si a regulilor care guvernează administrarea si paza incintelor unor monumente istorice cu valoare aşa de ridicată! Ca la festivalul brânzei împuţite de la Prelipca!
    Iată cum dictonul strămoşesc (nu mă refer la strămoşii săi!) “non licet bovis quod licet Jovis” se materializează,pentru că – nu-i asa? – legea/cartea sunt eu! Pentru fraieri,iată îndrumările:
    http://prntscr.com/ge0nw9
    Observăm că despre consumul de băuturi alcoolice nu se face vorbire,nu că ar fi o excepţie,se consideră ca fiind de la sine inţeles sau,de ce nu,există o ficţiune care circulă pe piată,anume aceea că berea intră/se bagă la alimente,deci dacă bei cca o găleată de bere si apoi o micţionezi in şanţul Cetăţii de Scaun a Sucevei se cheamă că ai mâncat apoi ai comis un fapt cultural ,sub egida CCB&CJ&others,ca mecenaţi culturali!
    Atenţie !
    Cf. mai jos,in zilele minunantului festival,un aspect care nu este VERBOTEN:
    http://prntscr.com/ge0qev
    …in această atmosferă de largă respiraţie culturală,astăzi si mâine,in prezenţa unor certe acte de sponsorizare a culturii de catre primărie,cf. mai jos:
    http://prntscr.com/ge0rly
    …unde se văd cele 7 (sapte) elemente investiţionale,mai este unul,adeca inca un wc-eu pentru artisti si cadre cu munci de raspundere,mai la dos,lânga scena,mai incolo. Aceasta investitie s-a dovedit,totuşi,insuficientă in context,actul micţionar surprins pentru eternitate de către un creator anonim petrecându-se pe lumina! D’apoi ce o fi fost in timpul penei de curent făcută de reacţionari noaptea,ca să-l saboteze pe plod,ezact cand se producea live,vă daţi seama cum a curs berea şiroaie,drenată cu largheţe in ţărâna strămoşească,la temelia monumentului istoric,unde,dzicu unii cetind pre lege,nu e voie să fumezi şi să consumi băuturi/alimente alcoolice,măi ISU ?!?!
    De unde si concluzia că primaria&Cj işi vor fi recuperat ,prin valorificarea materialului colectat in cele 7+1 unităţi investiţionale,o parte din cheltuieli,ca să fie nu numai un an bun in turism ci si in agricultură,insă,inevitabil,se vor fi impăcat si cu ideea unor perderi! Ca la orice lucru mare…
    Insă doar n-o să-i imputăm acum domnului Gâză chiar toţi kkţii din şanţ,că ce-o să mai consume dumnealui in sfidarea tuturor duşmanilor săi cu studii superioare precum şi a celor de ultim moment,respectiv mârlanii lui Flutur,astăzi si mâine,pănă se pensionează,lăsându-se definitiv la vatră şi lasându-ne pre noi cu ochii in soare d.p.d.v. cultural şi nu numai??
    Râdem cam intr-o parte,cam ca cânele la barabule şierbinţi,realitatea tristă este că pseudoviaţa culturală a Sucevei este sub cizma unui majur al presei,al presei inchinate,un majur care nu-ţi mai dă invoiri si permisii,batalamale de bună purtare, dacă te iei de gaunoşenia sa care drenează prin metode subtile, pe catete,nu pe ipotenuză,banii de publicitate ai CJ aflaţi la mâna si la indemâna domnului George şi a mârlanilor săi,pe care profetul său il ameninţă acuma,arătându-i “colţii”… Sub crampoanle unui rândaş cultural colaţionist,lucrător cultural pe internet cu jumatate de normă… Daca nu eşti atent cu el,iţi da cu lopata cu excremente intre ochi,care ţipă,urlă,care se da cu kuru’ de pământ,căci eu sunt cartea,daţi-mi banii mei si ai copilului meu,că altfel imi arăt colţii!
    De unde si concluzia că depozitul de colţi nu este numai la Flutur,domnul Gâză insinuează subţire că mai are colţi pe unde a avut,că ăia nu pot fără el nici acuma… Poţi să-l crezi,că unde ar putea dumnealui să-şi mai ascută caninii ? Pe tocila cui? La vreo mă-sa străină,cf. principiului că melu’ blând suge de la două mă-sa?
    Ca poate îi mai necesită vreo derogare…
    De gândit,bratia Ghiorghi,gaspadin prezidateli!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Abonamente on-line la Bucovina Rock Castle | Moldova24

Lăsați un comentariu

*