Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Clubul Foresta nu a făcut plățile pentru cei doi antrenori Cristi Popovici și Marius Gireadă. Vezi decizia Comisiei de Disciplină!

Clubul ACS Foresta Suceava nu a achitat toate drepturile financiare foștilor antrenori Cristian Popovici și Marius Gireadă. Astfel, în şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică din ziua de 26 iulie 2017 s-a constatat că nu a efectuat plata şi a fost sancţionat cu o penalitate de 3.000 de lei.

Totodată, clubului i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată, rămase definitivă prin nerecurare faţă de creditorii Popovici Cristian Daniel şi Gireadă Marius.

Comisia a acordat termen în data de 23 august 2017, ora 15:00, dată la care clubul ACS Foresta Suceava trebuie să prezinte dovada plăţii faţă de creditorii Popovici Cristian Daniel şi Gireadă Marius pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Clubul Foresta nu a făcut plățile pentru cei doi antrenori Cristi Popovici și Marius Gireadă. Vezi decizia Comisiei de Disciplină! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*