Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un politician sucevean ia atitudine: Slujitorii din BOR care au greșit trebuie îndepărtați din cadrul bisericii

Un politician sucevean susține că slujitorii Bisericii care au încălcat normele morale și nu numai ar trebui să fie înlăturați din cadrul Bisericii.

Este vorba despre președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, care consideră reacția Patriarhului României, prin scuzele prezentate ‘tuturor credincioșilor’ legat de scandalurile cu tentă sexuală din sânul bisericii, una „de bun simț și de curățenie”.

Când conducătorul Bisericii Ortodoxe Române, care are rang de șef de stat, își cere scuze pentru derapajele cunoscute și prezentate populație, realizate de slujitorii bisericii, înseamnă că ceea ce se petrece în cadrul bisericii a depășit linia creștin-ortodoxă. Credința pentru popor a fost un liant și un leac împotriva tuturor nenorocirilor care s-au abătut asupra noastră. Fără credință și biserică nu se putea realiza unirea, nu se înfăptuia statul român, iar atacurile de astăzi asupra bisericii, (prezentate zilnic de unele structuri media, datorită unor slujitori care s-au abătut de la calea credinței), seamănă foarte mult cu încercarea unora de a distruge, cu un an înainte de centenarul unirii, spiritul poporului român. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, slujitorii din BOR care au greșit, trebuie îndepărtați din cadrul bisericii”, susține Acibotăriță prin intermediul unui comunicat de presă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un politician sucevean ia atitudine: Slujitorii din BOR care au greșit, trebuie îndepărtați din cadrul bisericii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*