Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

DSP solicită implicarea ÎPS Pimen pentru promovarea vaccinării antirujeolice

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava solicită implicarea arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen, în vederea promovării vaccinării antirujeolice.

Deoarece întotdeauna aţi sprijinit demersurile pentru sănătatea populaţiei, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea ca, prin slujitorii bisericii, să fiţi alături de noi în popularizarea importanţei vaccinării. Ne exprimăm convingerea că doar acţionând împreună, diseminând informaţii corecte în rândul populaţiei, putem contribui la stoparea acestei epidemii”,  este mesajul prin care directorul adjunct al DSP Suceava, Cătălina Zorescu solicită ajutorul arhiepiscopului.

Până în prezent, în țara noastră au fost semnalate peste 8.000 de cazuri de rujeolă, fiind 32 de decese. Ministerul Sănătăţii derulează o campanie susţinută de promovare a vaccinării antirujeolice a copiilor.

Medicul din Suceava, prigonit pentru opiniile anti-vaccin: Vaccinarea în masă este un subiect medical controversat și sunt necesare cercetări susținute, care in România lipsesc cu desăvârșire

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*