Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Asasinul polițistului din Suceava a fost izolat în arest. Considerat extrem de periculos, a fost pus singur în celulă

Individul care, în mai puțin de un minut, l-a hăcuit cu zeci de lovituri de cuțit pe polițistul sucevean Sorin Constantin Vezeteu este considerat a fi un personaj extrem de violent care poate oricând să mai atace și chiar să ucidă. Nu numai polițiști, așa cum, cu o ură bolnăvicioasă, îi place să o spună, ci și pe cei închiși în același ”beci” cu el. Din acest motiv, Ioan Beșa a fost ”cazat” de unul singur într-o celulă a arestului IPJ Suceava, cameră în care polițiștii intră doar luându-și măsuri speciale care să-i protejeze împotriva unui eventual atac, scrie Libertatea.

Rar se poate întâlni un criminal care să spună cu atâta înverșunare, cu atâta ură, că este gata să ucidă polițiști pe care îi consideră vinovați de toate necazurile din viața sa de infractor internațional. De aceea, asasinul încarcerat în acest moment pentru 30 de zile, a primit un tratament ceva mai special după ce a fost plasat în arestul IPJ Suceava. Beșa se bucură de spațiu excedentar în camera sa de deținere. Adică stă de unul singur într-o celulă, dar nu pentru că ar fi vreun VIP, ci pentru că polițiștii nu vor să riște să-i expună și pe ceilalți arestați care ar fi împărțit celula cu el.

El a spus că a omorât un polițist pentru că are ce are cu ei, dar un  om ca acesta e imprevizibil și poate să reacționeze violent și dacă îl supără vreun coleg de cameră. Ar putea ucide pe cineva. Din motive de securitate, pentru că este considerat extrem de violent și de periculos, gata oricând să atace, l-am izolat de ceilalți arestați. Și la aer merge singur, supravegheat atent. În celula sa se intră respectând anumite proceduri de securitate sporită”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Nini says:

    Inca nu a luat o peste ochi de la nimeni gen coleg de celula sa i mai treaca nervii. Probabil nu a luat o degeaba si in SPania. Cu stilul asta de a face pe nebunul nu trebuie sa i mai mearga! Bani cheltuiti pe un asasin de cstre statul roman. La canal cu el sa i treaca nervii!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Asasinul polițistului din Suceava a fost izolat în arest. Considerat extrem de periculos, a fost pus singur în celulă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*