Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul, la Dărmănești

Un bărbat de 36 de ani a fost dus la spital, joi după-amiază, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea tractorul cu remorcă artizanală de tip faeton, pe DJ 209D din comuna Dărmănești, un localnic de 36 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe un teren agricol, adiacent drumului public.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului tractorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar tractorul și remorca artizanală nu erau înmatriculate sau înregistrate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul, la Dărmănești | Moldova24

Lăsați un comentariu

*