Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Procurorii cer arestarea preventivă a criminalului din gară pentru ultraj cu referire la infracțiunea de omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus reţinerea inculpatului Beşa Ioan pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj cu referire la infracţiunea de omor.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, la data de 20 iulie 2017, în jurul orelor 21:30, aflat într-un loc public din municipiul Suceava – staţia CFR Suceava şi având asupra sa un obiect tăietor-înţepător apt de a produce moartea (cuţit având lungimea totală de 23 cm, cu lama de 13 cm şi mânerul de 10 cm), inculpatul Beşa Ioan din sat Mironu, comuna Valea Moldovei, a exercitat cu intenţie acte de violenţe grave şi repetate asupra victimei Sorin Vezeteu din municipiul Suceava (agent şef de poliţie din cadrul SJPT Suceava – PPTF Suceava Nord, aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu) aplicându-i multiple lovituri cu acel obiect în zone vitale ale corpului, cauzându-i leziuni grave ce în scurt timp au condus la decesul acesteia.

Inculpatul Beşa Ioan a fost reţinut  şi urmează a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, spun procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Procurorii cer arestarea preventivă a criminalului din gară pentru ultraj cu referire la infracțiunea de omor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*