Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Peste o sută de profesori suceveni au contestat notele la titularizare

Peste o sută de profesori suceveni au contestat notele obținute la examenul de titularizare. Potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Suceava, din  cele 117 contestații depuse, cele mai multe au fost la limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar: 20.

Apoi, la limba și literatura română au fost depuse 17 contestații, iar la limba și literatura română, pedagogie preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv- educative în grădinița de copii au fost depuse 16 contestații.

Un număr de 15 profesori au contestat notele la educație fizică și sport, 12 la limba și literatura engleză, cinci la matematică, patru la geografie, câte trei la economie și educație anteprenorială, biologie, alimentație publică, iar câte două contestații au fost la istorie, economie-administrativ-postă, informatică, educație muzicală, fizică, franceză și psihopedagogie specială.

De asemenea, câte o contestație au depus la maiștri instructori, arte vizuale, mecanică, religie ortodoxă, cultură civică.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*