Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Tânăr beat și fără permis din Vicovu de Sus, blocat în trafic de polițiști după o urmărire

Un tânăr s-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini și a ieșit la plimbare pe strada Ștefan Cel Mare din orașul Vicovu de Sus. Spre ghinionul său, a dat nas în nas cu polițiștii, miercuri seară, iar când a văzut autospeciala a întors autoturismul și a demarat în trombă, motiv pentru care oamenii legii au pornit după el.

După o urmărire de aproximativ un kilometru, s-a reușit blocarea mașinii. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 28 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*