Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Pasagerii Wizz Air nu vor mai plăti taxă pe bagajul mare de mână

Pasagerii Wizz Air nu vor mai fi taxaţi pentru bagajul mare de mână pe care îl aduc la bordul aeronavelor, începând cu data de 29 octombrie. Cei care au zboruri după această dată şi le-au fost reţinuţi deja banii, primesc înapoi 120% din sumă.

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului. Limita maximă a bagajelor mari ce vor fi luate la bordul avioanelor va fi însă de 90. Restul bagajelor, care nu mai încap, vor fi transportate gratuit în cală. Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.

Wizz Air consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăţi experienţa de călătorie. Nou serviciu – Wizz Priority.

Compania aeriană anunţă și lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit Wizz Priority. Acesta include în primul rând prioritate la îmbarcare. De asemenea, pasagerii pot lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână, cu dimensiuni maxime de 40x30x18 cm. De asemenea, începând cu 29 octombrie, ei primesc o garanaţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*