Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Vremea devine deosebit de caldă. Cât durează valul de caniculă

Foto: StirileProtv

De joi vremea devine deosebit de caldă pentru această perioadă şi este posibil ca ANM să emită noi atenţionări cod galben. Weekendul va fi unul fierbinte, iar începutul săptămânii va continua în aceeaşi notă. Abia de marţi-miercuri scad puţin temperaturile.

MIERCURI vremea va fi deosebit de caldă, în majoritatea regiunilor, dar în special în vest şi în sud-vest. În a doua parte a zilei în zona de munte, izolat vor fi averse şi descărcări electrice, în timp ce în restul ţării va fi variabil, exceptând litoralul unde va fi parţial noros la începutul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări ziua la ţărmul mării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

JOI temperatura mai crește, în special în regiunile vestice și sud-vestice unde local va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 36 de grade, ușor mai scăzute pe litoral, în depresiunile intramontane și local în Subcarpații Getici, unde se vor înregistra 27…29 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice și condiții de grindină după-amiaza, local în zona montană și izolat în dealurile subcarpatice.

VINERI vremea va fi deosebit de caldă, caniculară în orele după-amiezii în vestul și sud-vestul țării și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi în creștere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade pe litoral și 37 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, în special în zona de munte, unde doar izolat și trecător vor fi averse și descărcări electrice.

Sursa: realitatea.net


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vremea devine deosebit de caldă. Cât durează valul de caniculă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*