Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O șoferiță și fiica sa de opt ani, la spital, după un accident la Ulma

ambulanta accidentO șoferiță și fiica sa de opt ani au ajuns la spital, marți după-amiază, după un accident la Ulma. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, pe raza comunei Ulma, în momentul în care a ajuns într-un vârf de pantă, o femeie de 31 de ani din localitate a observat faptul că, din sens opus, circulă cu viteză spre axul drumului un autoturism înmatriculat în străinătate, motiv pentru care, a efectuat un viraj la stânga pentru a evita coliziunea cu acesta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unei minore de 8 ani, pasageră în autoturismul condus de aceasta.
Victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate.

Din verificări a rezultat faptul că, ajungând într-un vârf de rampă, conducătorul autoturismului înmatriculat în străinătate a virat dreapta pentru a nu intra în coliziune cu un autoturism care circula cu viteză din sens opus, după care şi-a continuat deplasarea, parcând autoturismul în curtea unei locuinţe.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestora”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului și a persoanelor vinovate de producerea acestuia”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*