Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Repetenți la titularizare! Peste 140 de profesori suceveni cu note sub cinci

Un număr de 347 de profesori suceveni nu au obținut notă de trecere la titularizare, respectiv minim șapte. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Suceava, un candidat a obținut 10, iar 227 au obținut note peste șapte.

Note mai mici de șapte, dar peste cinci au obținut 204 profesori, iar 142 au obținut note mai mici de cinci.

Două lucrări au fost anulate, una la educație fizică și sport și una la limba și literatura franceză. În total, au fost 576 de candidați.

Iulian Ștefan Hulibiac, care a susținut concursul de titularizare la educație fizică și sport, a fost singurul care a obținut 10.

Ministerul Educației a publicat, marți, rezultatele.

VEZI AICI CE NOTE AU OBȚINUT CANDIDAȚII SUCEVENI!

Contestaţiile pot fi depuse marți, 18 iulie, până la ora 21:00, și miercuri, 19 iulie, până la ora 15:00.  Rezultatele finale vor fi publicate pe 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*