Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Pelerinaj cu peste 100 de motocicliști la Cacica. Gheorghe Flutur i-a întâmpinat cu ATV-ul

A VII-a ediție „Pelerin în Bucovina” se desfășoară, în acest an, în  perioada 15 iulie- 15 august. Aproximativ 100 de motocicliști au participat la pelerinajul Suceava ( platoul Cetății de Scaun a Sucevei ) – Mănăstirea Hagigadar – Cacica.

Ziua de 15 Iulie a început cu un pelerinaj la care au participat 2 grupuri de bicicliștii, care au plecat de la Gura Humorului pana la Cacica, respectiv pana la Sucevita, prin Mănăstirea Humorului.


Duminica 16 Iulie, in cea de a doua zi a fost organizat pelerinaj la care au participat un grup de peste 100 de motociclisti. Traseul: Cetate-Hagigadar-Cacica-Putna.

„I-am așteptat și eu undeva la Ilișești cu atv-ul și am venit împreună cu acest frumos steag pe care scrie Hai în Bucovina. Am venit la Cacica, în pelerinaj, echipa cu circa 100 de motocicliști a fost prin Suceava. […] Eu cred că astfel de acțiuni merită încurajate în perioada următoare o formă de turism în Bucovina este pelerinajul și este de foarte mult timp și la Cacica și la Putna și la Sfântul Ioan și la foarte multe locuri sfinte de aici din frumoasa Bucovină”, a spus Flutur.

Proiectul „Pelerin în Bucovina” a fost lansat în 2011.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Pelerinaj cu peste 100 de motocicliști la Cacica. Gheorghe Flutur i-a întâmpinat cu ATV-ul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*