Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! A leșinat la volan și a ajuns cu mașina într-un panou publicitar. Șoferul transporta persoane dializate la spital

Un bărbat a leșinat, sâmbăt, la volan și a ajuns cu mașina într-un panou publicitar. Șoferul, în vârstă de 54 de ani, din comuna Udeşti, conducea autoturismul pe Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre Burdujeni spre Bazar. Ajungând în sensul giratoriu i s-a făcut rău şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, întrând în coliziune frontală cu un panou publicitar.

În autoturism se mai aflau alte şase persoane care era transportate pentru dializare. La faţa locului a sosit o ambulanţă şi toţi pasagerii au fost investigaţi medical, constatându-se că nici unul nu a suferit leziuni în urma accidentului.

Conducătorul auto au fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „sincopă” (stare de leşin). Nu a rămas internat.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A leșinat la volan și a ajuns cu mașina într-un panou publicitar. Șoferul transporta persoane dializate la spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*