Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Lucrările de modernizare a străzii Vasile Bumbac ar putea fi finalizate în acest an

Lucrările pentru modernizarea străzii Vasile Bumbac din municipiul Suceava vor începe în acest an, iar primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că reabilitarea porțiunii dintre magazinul Bucovina și sediul EOn, prin spate la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava) ar putea fi chiar terminată până la sfârșitul acestui an.

Firmele care se „bat”  pe această lucrare sunt: Autotehnorom SRL Suceava, Florconstruct SRL Suceava și o asociere din Bacău: Consproiect si Transbac SRL Bacau.

Este ultima stradă din ceea ce am avut noi de modernizare a zonei centrale a municipiului Suceava. […]Ea este finanțată în mare parte prin PNDL. Au fost depuse trei oferte Autotehnorom SRL Suceava, Florconstruct SRL Suceava și o asociere de la Bacău: Consproiect si Transbac SRL Bacau, deci trei oferte depuse. Sperăm, ne dorim să nu fie contestații, în așa fel încât să putem demara lucrările în acest an, poate, de ce nu, chiar să finalizăm strada Vasile bumbac în acest an și să finalizăm modernizarea zonei centrale a municipiului Suceava cu reabilitarea acestei ultime străzi”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Lungu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Lucrările de modernizare a străzii Vasile Bumbac ar putea fi finalizate în acest an | Moldova24

Lăsați un comentariu

*