Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Excluderea din PSD a fostului consilier Cristian Boberschi, anulată de instanța suceveană

Excluderea din PSD a fostului consilier Cristian Boberschi a fost anulată de instanța suceveană. Tribunalul Suceava a decis, pe 4 iulie 2017, că admite contestația formulata de fostul consilier Boberschi Cristian si anuleaza hotararea partidului de a-l exclude pe contestatar.

Acesta din urma comform hotararii tribunalului trebuie repus in situatia anterioara, deci este inca membru PSD si implicit consilier local. Din graba interimarului de a se detasa de oamenii care nu ii convin din partid Dan Ioan Cusnir a sarit pasii legali prin care un membru poate fi exclus. De mentionat ca celalalt contestatar Apetroaie Daniel are o decizie cel putin ciudata, astfel incat sugereaza instanta, este o contestatie prematura, adica nu sau finalizat pasii interni ai partidului. De remarcat ca din decembrie 2016 a fost suficient timp pentru rezolvarea excluderii in interiorul partidului.(dar cum in PSD organizatia Municipala intai iti ia capul si dupa te judeca se pare legea isi va spune cuvantul).Ambele hotarari pot fi contestate in termen de 30 de zile”, arată într-un comunicat de presă, Cristian Boberschi.

Organizația PSD a decis retragerea sprijinului politic față de aceștia pe motiv că nu au respectat structura organizatorică a partidului, „au obstrucționat activitatea în campania electorală, în speranța că vom avea un scor slab la alegerile generale”, susținea consilierul Vasile Mocanu.

like-facebook„Este evident că suntem într-o structură de partid și consilierii locali, așa cum ați văzut dezbateri și puncte de vedere în urma analizei pe fiecare prioritate, așa am făcut analize și facem analize pe fiecare punct și proiect de hotărâre care ne vine nouă. La fel au fost și deciziile privind susținerea unei propuneri de viceprimar. Atunci, la votul pentru viceprimar, fiecare vot al partidului,  exprimat prin cei opt consilieri, transmite un mesaj, alături  de implicarea directă a votului. Atunci, doi consilieri locali au votat împotriva voinței exprimate și punctului de vedere foarte clar stabilit de către organizația municipală, au votat împotrivă. Mai mult, au schimbat voturile privind delegații în AGA la Termica și la TPL. S-a pus problema analizei acestei situații imediat după ce aceste lucruri s-au întâmplat”, a spus, în urmă cu câteva luni, Mocanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cristian Boberschi revine în Consiliul Local Suceava. Instanța îl repune în funcție | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*