Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un tânăr fără permis a condus mașina în șanț încercând să scape de poliție. Ce pedeapsă a primit

Un tânăr a condus un autoturism fără permis de conducere, iar în încercarea de a scăpa de poliție a ajuns cu mașina într-un șanț. Bogdan Nicolae Pelinari a fost condamnat, luni, de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc la un an și nouă luni de închisoare pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat. În plus, pe numele său mai exista o condamnare cu suspendare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, la data de 10 martie 2017, ora 11:08, a condus autoturismul marca Opel Vectra B Caravan, de culoare gri, cu nr. de circulaţie provizoriu, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din direcţia centru spre localitatea Pojorâta.

La un moment dat,  fiindu-i efectuat semnal regulamentar de oprire de către organele de poliţie, acesta nu s-a conformat. Din acest motiv, s-a procedat la urmărirea sa pe strada Ion Ştefureac, strada Viitorului, strada Mihai Eminescu şi până pe strada Alexandru Ioan Cuza, unde, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând in coliziune cu gardul unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat faptul că inculpatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind valabilă în perioada 23.09.2016- 22.10.2016”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr fără permis a condus mașina în șanț încercând să scape de poliție. Ce pedeapsă a primit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*