Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șofer de 19 ani rănit într-un accident produs la beție

Un tânăr de 19 ani, din comuna Todirești, a fost rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier produs la beție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în jurul orei 03.40, în timp ce conducea autoturismul pe DC 43H, din comuna Todirești, tânărul de 19 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit marginea podețului unui imobil.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șofer de 19 ani rănit într-un accident produs la beție | Moldova24

Lăsați un comentariu

*