Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Au fost publicate notele la Evaluarea Națională, după contestații. Vezi rezultatele!

Ministerul Educației a publicat, vineri, rezultatele la Evaluarea Națională, după contestații. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Suceava, din cele 428 de contestații depuse, 225 sunt la limba și literatura română și 203 la matematică.

Vezi AICI rezultatele!

Nouă elevi au obținut media zece la Evaluarea Națională din acest an. Inițial, pe site-ul Ministerului apăreau doar opt, unul dintre elevi apărea cu 1 chiar dacă media sa era 10, dintr-o eroare de transcriere.

Este vorba despre Florin Alexandru Pînzariu, de la  Şcoala Gimnazială „Pahomie C. Vasiliu” Grămeşti.  Pe lângă acesta, elevii de 10 sunt: Emanuel Alexandru Croitor, de la Școala Gimnazială nr 4 Suceava, Gheorghe Găitan, de la Școala Gimnazială Bosanci, Dănuța Mihaela Gemănar, de la Școala Gimnazială nr. 1 Gura Humorului, Armand Viorel Ilaș, de la aceeași unitate de învățământ, Sânziana Petruța Mihai de la Școala Gimnazială nr. 10 Suceava, Bianca Andreea Moldovan, de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava, Petra Elena Sauciniteanu, de la aceeași unitate de învățământ și Lavinia Christiana Vultur de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au fost publicate notele la Evaluarea Națională, după contestații. Vezi rezultatele! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*