Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Opt elevi suceveni au obținut medie maximă la Evaluarea Națională. Vezi cine sunt elevii de 10!

Opt elevi din județul Suceava au obținut medie maximă la Evaluarea Națională din acest an. Elevii de 10 sunt: Emanuel Alexandru Croitor, de la Școala Gimnazială nr 4 Suceava, Gheorghe Găitan, de la Școala Gimnazială Bosanci, Dănuța Mihaela Gemănar, de la Școala Gimnazială nr. 1 Gura Humorului, Armand Viorel Ilaș, de la aceeași unitate de învățământ, Sânziana Petruța Mihai de la Școala Gimnazială nr. 10 Suceava, Bianca Andreea Moldovan, de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava, Petra Elena Sauciniteanu, de la aceeași unitate de învățământ și Lavinia Christiana Vultur de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni.

Următoarea medie este 9.97 și a fost obținută de Dana Petruța Bîrleanu, de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca.

Un număr de 6.188 de elevi suceveni, din cei 7.473 care au absolvit clasa a VIII-a,  s-au înscris la Evaluarea Națională.

Evaluarea Națională 2017 reprezintă un examen foarte important pentru elevele claselor a VIII-a. Notele obținute le probele de la Evaluarea Națională 2017 vor fi luate în considerare la calcularea mediei de admitere la liceu. Ponderea mediei din clasele V-VIII va reprezenta 20% din media de admitere.

Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională. Vezi ce note au luat elevii suceveni!


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. fane says:

    Un examen nerelevant pentru copii.Unii slabi au luat note mari că subiectele au fost ușoare și alții buni au luat note mici că au tot așteptat subiecte grele.Un mare VAX!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*