Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! S-a urcat beat la volan și a băgat o femeie în spital

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Rădăuți, s-a urcat beat la volan și a produs un accident, vineri după-amiază, la Bădeuți.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza localității Bădeuți, după o curbă la dreapta, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Rădăuți, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, condus de o localnică de 63 de ani, încadrat pentru efectuarea virajului la stânga pe un DC neclasificat, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 63 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! S-a urcat beat la volan și a băgat o femeie în spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*