Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Scandal la Zilele Sucevei. Doi bărbați au ajuns la spital înjunghiați

Au petrecut de Zilele Sucevei cu mult alcool, apoi s-au luat la ceartă. Este cazul a doi tineri, care, sâmbătă, la ora 00.40, în timp ce se aflau la una dintre terasele amenajate în parcarea de la Iulius Mall, cu prilejul Zilelor Sucevei, s-au luat la bătaie.

Ulterior, la fața locului a sosit mama unuia dintre tineri și concubinul acesteia, Constantin Sorin Ciurariu, de 42 de ani, care a intervenit în scandal, fiind și el agresat, context în care, a ripostat, lovind cu un cuțit pe un tânăr de 28 de ani, din orașul Salcea, Mihai B.,  și unul de 29 de ani, din localitate, Alexandru A.

Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De îndată au fost constituite mai multe echipe operative care au îmânzit întreg arealul, în urma măsurilor întreprinse, agresorul și celelalte persoane implicate în incident fiid localizate şi identificate de polițiști.

Astfel, a fost identificat agresorul în persoana unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava acesta
fiind preluat în custodia poliţiştilor şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate şi a concluziilor nedicale s-a constatat că leziunile prezentate de cei doi tineri nu au fost de natură a le pune în primejdie viaţa.

„În urma probatoriului administrat în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a suspectului de 42 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe” și efectuarea în continuare a urmării penale și pentru infracțiunile de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „portul fără drept de obiecte periculoase”. Cercetările vor fi continuate de Poliția Municipiului Suceava – Biroul de Investigaţii Criminale”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal la Zilele Sucevei. Doi bărbați au ajuns la spital, unul fiind înjunghiat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*