Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

VIDEO! Accident la Gura Humorului! Un tânăr beat a rupt cu mașina un stâlp

Un tânăr de 24 de ani, din Gura Humorului, s-a urcat beat la volanul unei mașini  și a distrus un stâlp. Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 00.50.

În timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Bucovina, din orașul Gura Humorului, pe fondul vitezei excesive și a consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 24 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe trotuar și a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a iluminatului public, pe care l-a rupt.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. ionut says:

    Așteptăm detalii la acest caz mai ales ca era băiatul lu nita ala smecheri!!!de ce nu se poate vizualiza videoul? Mai ales ca din taximetriștii din oraș au spus clar ca nita jr. era la volan si ca era rupt de beat!!!!!**De ce musamalizati când e vorba de unul smecher!!!De aia merge Romanica la vale!!!

    Răspunde
    • . says:

      “Romanica se duce la vale” din cauza oamenilor ca tine, IONUȚ!. Oameni care fac afirmații eronate despre persoane pe care nu le cunosc!
      RUȘINOS!

      Răspunde
    • Draga Ionuț says:

      Draga IONUȚ
      Din cuvintele tale simt o ușoară frustrare. Trebuie să fii prea retardat sa crezi ca o persoana, oricât de prieten ti-ar fi, si-ar asuma o asemenea responsabilitate… Să se aleagă cu un dosar penal doar de dragul prieteniei.
      Dacă persoana respectivă ar fi fost trează iti mai înțelegeam suspiciunile ca Nita Jr cum îl numești tu ar fi fost la volan. Dar asa, ai dat doar dovadă de o mare idiotime.

      Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Accident la Gura Humorului! Un tânăr beat a rupt cu mașina un stâlp | Moldova24

Lăsați un comentariu

*