Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Incendiu la un atelier auto din Dumbrăveni

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la un atelier auto din comuna Dumbrăveni. Din fericire, nu sunt victime.

Atelierul aparține lui Adrian Andrieș și se află lângă școala din centrul comunei.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier auto, din comuna Dumbrăveni.

La sosirea echipajelor, ardea garajul construit din panouri tip “sandwich”, pe structură metalică, existând pericolul de propagare la construcţiile învecinate.
Nu s-au înregistrat victime.

A ars garajul pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp. Au mai ars un autoturism aflat în interior, documente personale şi alte bunuri. S-au degradat scule metalice şi bancuri de lucru.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

 

 

 

 

 

 

 


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Danut Ababei says:

    Voi sunteți jurnaliști , respectați niște priorități arbitrare, dar nouă , celor ce am fost acolo nu ne convine deloc, chiar deloc ceea ce scrieți în legătură cu ordinea intervenției , chiar și cu intervenția în sine !!! Este total greșit să scrieți că ,, la sosirea echipajelor ardea garajul ” .. Nu este adevărat , garajul ardea doar la sosirea echipajului de la Dumbrăveni, când au venit cei de la Suceava, mult prea târziu, ca de obicei, nu mai era vorba de flăcări …. Pentru un cititor oarecare nu are importanță acest lucru, dar pentru cei ce au intervenit , și pentru noi dumbrăvenenii, e o chestie foarte importantă și ținem mult la asta ….. Nu vă acuzăm , nu vă criticăm dor vrem să se știe cine a stins cu adevărat focul ( si cine a dat amenzile ).

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO & VIDEO! Incendiu la un atelier auto din Dumbrăveni | Moldova24
  2. Pagube de aproape 50.000 de euro după incendiul la atelierul auto din Dumbrăveni | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*