Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO! Tragedie! Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un grav accident (Update)

Un accident mortal a avut loc, joi dimineață, la Frasin. O persoană a murit, iar trei au fost rănite după ciocnirea violentă dintre un VW Golf și un Mitsubishi.

Vasile Pîţu, din Cajvana, conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 17, în afara localităţii Bucşoaia – Frasin, dinspre Gura Humorului – Frasin, iar la un moment dat a virat la stânga intenţionând să efectueze manevra de întoarcere din trei mişcări, însă nu s-a asigurat în momentul efectuării manevrei de întoarcere, nu a observat aproprierea dinspre Frasin a autoutilitarei marca Mitsubishi L200 condusă de către Cezar Ilişanu, de 42 ani, din Broşteni, care nu a mai putut evita impactul intrând în coliziune frontală-lateral dreapta spate cu autoturismul VW.

În urma accidentului, Iacob Pîțu, de 51 de ani, din Cajvana, pasager în VW Golf, a murit. Vasile Pîțu a fost rănit, dar și Valentin Claudiu Ursu, de 20 ani, din Lăpușnicu Mare, județul Caraș Severin, pasager pe bancheta din dreapta a autoturismului marca VW Golf, și Valeriu Hamburdă, de 43 ani din Broscăuți, județul Botoșani, pasager pe bancheta stânga spate a aceluiași autoturism.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Polițiștii fac cercetări pentru  „ucidere din culp㔺i „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Botoșănean rănit după impactul a două mașini. O persoană a murit | BotosaniNews.ro
  2. A murit încercând să facă o faptă bună. Bărbatul din Cajvana, decedat în accidentul de joi, voia să ajute un preot | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*