Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Încep Zilele Sucevei. Vezi programul complet!

Zilele Sucevei vor avea loc în perioada 22- 25 iunie, în parcarea Iulius Mall.  Municipalitatea suceveană alocă 150.000 de lei pentru ediția din acest a Zilelor Sucevei, urmând ca Iulius Mall să contribuie cu 50.000 de lei.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Bere Gratis, Gheorghe Zamfir, Nicolae Botgros, orchestra Lăutarii din Chișinău, DoddyOana Radu și Celia.

Joi, de la ora 18.00, pe scenă vor urca tinere talente de muzică populară, Școala de Artă „Ion Irimescu” Suceava.

Vineri, de la ora 18:00, pe scentă vor fi: Soulman (saxofon), Unison Band – Alina Iosif, Bucovina Dance Studio, Nineka, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.

Sâmbătă, de la ora 14.00, va urca pe scenă Fanfara “Bucovina” a Primăriei Municipiului Suceava, vor fi înmânate diplomele de „Cetățean de Onoare” lui Nicolae Botgros și fostului director al sucursalei Suceava a Băncii Comerciale Române, economist inginer Dumitru Cucu, și vor fi premiate cuplurile care au  împlinit 50 de ani de la căsătorie. Totodată, pe scenă vor urca: Nicolae Botgros împreună cu Orchestra „Lăutarii” din Chișinău, Ana Ilca Mureșan, Cristina ­Gheor­ghiu, Adriana Bucevschi, Andra Matei, Adelina Fulga.

Duminică, de la ora 16:00, pe scena vor urca Grupul Moldava, Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Mirela Aanei, Doddy, Bucovina Dance Studio, Oana Radu și Celia. La final, cei prezenți vor putea urmări un foc de artificii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*