Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Ion Lungu: După simulările pe care le-am făcut noi, vor scădea chiriile la cei care locuiesc la ANL

Chiriile la locuințele ANL vor scădea, iar acestea vor avea din nou căutare în rândul tinerilor. Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul Sucevei a declarat că în ultima perioadă sunt mai multe locuințe libere la ANL, iar cei de pe lista de priorități le așteaptă pe cele care se construiesc noi.

„S-a dat o ordonanță 30 pe 2017 de recalculare a chiriilor. După simulările pe care le-am făcut noi, vor scădea chiriile la cei care locuiesc la ANL și, așa cum se știe, avem mai multe locuințe vacante la ANL în ultima perioadă, chiar și în această ședință de mâine (n.r. joi) vom constata un număr de opt locuințe libere și când spun acest lucru, vin cetățeni la mine care spun- domnul primar, ați anunțat că aveți locuințe libere ANL- sigur, avem, numai că ele au un caracter special. Ele pot fi ocupate numai de cei care îndeplinesc condițiile ANL, care sunt pe lista de priorități”, a declarat Lungu.

Primarul a solicitat celor din locuințele ANL să aducă la primărie acte doveditoare privind veniturile acestora pentru a se putea calcula noile chirii.

Opt locuințe ANL din Suceava, părăsite pentru apartamente cumpărate de pe piața imobiliară


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu: După simulările pe care le-am făcut noi, vor scădea chiriile la cei care locuiesc la ANL | Moldova24

Lăsați un comentariu

*