Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Accident cu patru răniți într-o intersecție din Suceava. Printre victime, și un copil

Un accident cu patru răniți s-a produs, marți, într-o intersecție din Suceava. În timp ce conducea autoturismul pe strada Biruinţei din municipiului Suceava, ajungând în intersecția cu strada Gheorghe Doja, un localnic de 33 de ani, a efectuat un viraj la stânga, moment în care, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 29 de ani, a unei tinere de 23 de ani și a unui minor de 2 ani, ambii localnici, pasageri în autoturismul condus regulamentar şi rănirea ușoară a unui bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu patru răniți într-o intersecție din Suceava. Printre victime, și un copil | Moldova24

Lăsați un comentariu

*