Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Veste bună pentru locuitorii din Berchișești. Au început lucrările de extindere a rețelei electrice

Au început lucrările de extindere a rețelei electrice în comuna Berchișești. Primarul comunei, Violeta Țăran, susține că lucrările sunt realizate în cartierul Spinărie și proiectul este finanțat de E-on Distribuție România S.A., într-un perimetru al comunei în care existau 30 de locuințe care nu au beneficiat până acum de curent electric.

Investiția mai presupune înlocuirea conductoarele clasice, care erau subdimensionate, deteriorate și înnădite, cu conductoare torsadate, corespunzător dimensionate, conform normelor europene în materie. De asemenea, pe parcursul derulării lucrărilor se vor înlocui stâlpii de beton necorespunzători și vor fi îndreptați stâlpii înclinați. În finalul acestei realizări, se va efectua preluarea vechilor abonați și racordarea lor la un nou transformator.

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran

„Sunt convinsă că finalizarea acestei investiții va bucura enorm locuitorii din zonă, iar în viitor administrația locală se va concentra cu precădere pe rezolvarea tuturor disfuncționalităților existente în comuna noastră”, precizează primarul comunei, Violeta Țăran.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*