Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Proiectul de amenajare a parcărilor supraterane nu are finanțare. Lungu: Pe actualul exercițiu nu este posibilitatea de a face parcări

Proiectul de amenajare a parcărilor supraterane nu are finanțare astfel că nu vor fi realizate în viitorul apropiat. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că în momentul în care s-au făcut cele zece proiecte de parcări supraterane s-a bazat pe faptul că primăria va beneficia de fonduri europene.

Dacă pe mandatul trecut al fondurilor europene s-au putut face parcări, și noi am făcut parcările subterane, pe actualul exercițiu nu este posibilitatea de a face parcări”, a declarat Lungu.

În urmă cu un an, proiectul prevedea crearea a 28 de locuri de parcare pe nivel, iar în funcţie de reglementările urbanistice ale zonei, acestea să poată avea până la 5 niveluri, punând la dispoziţie un număr maxim de 140 de locuri de parcare.

Locațiile propuse în urmă cu un an de primarul Ion Lungu erau:  zona Pieței Mari, în zona Palatului de Finanțe pe strada Vasile Bumbac, în spatele magazinului Taylan, pe strada Meseriașilor, în fața hotelului Bucovina, în zona Pieței Mici, între strada Zorilor și Aleea Saturn, la Mobilă, dar și lângă calea de acces de la Biserica Sfânta Vineri, în spatele Primăriei Suceava și în Zamca.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Proiectul de amenajare a parcărilor supraterane nu are finanțare. Lungu: Pe actualul exercițiu nu este posibilitatea de a face parcări | Moldova24

Lăsați un comentariu

*