Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Încă un pas pentru introducerea gazului metan în Burdujeni Sat și Tineretului. Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pe masa CL

Pe masa consilierilor locali, în următoarea ședință de Consiliu Local, se va afla un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici aferenți obiectivului de investiții „Rețea gaz metan Burdujeni Sat și cartierul Tinereului DN29”.

Pentru realizarea alimentării cu gaz a celor două cartiere vor fi executate mai multe lucrări, printre care înlocuirea conducte repartiție presiune medie existentă, extinderea unei alte conducte, montarea unei stații de reducere măsură de sector.

Totodată s-au prevăzut lucrări de refacere a suprafețelor carosabile și a spațiilor verzi afectate.

„Ținând cont de dezvoltarea din ultimii 5-10 ani  a acestor zone în care în acest moment sunt cuprinse 33 de străzi și peste 1300 de imobile (case, societăți comerciale, obiective social- culturale) asigurarea accesului locuitorilor la sistemul de distribuție a gazelor naturale din municipiul Suceava este necesară obligatoriu pentru asigurarea normalității în aceste cartiere”, precizează primarul Ion Lungu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă un pas pentru introducerea gazului metan în Burdujeni Sat și Tineretului. Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pe masa CL | Moldova24

Lăsați un comentariu

*