Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO! Un tânăr a rămas fără mașină după ce a ascuns în ea țigări de contrabandă

Un tânăr de 21 de ani a rămas fără mașină și s-a ales cu o amendă grea după ce a ascuns în autoturism țigări de contrabandă.

În dimineața zilei de 16 iunie a.c., în jurul orei 00.40, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Ivan I., în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în bara de protecție spate, praguri, în spatele schimbătorului de viteză, precum și în locul roții de rezervă, cantitatea de 2.640 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 3.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Passat în valoare de aproximativ 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Un tânăr a rămas fără mașină după ce a ascuns în ea țigări de contrabandă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*