Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Bărbat în stare gravă după ce a fost călcat de cal și a ajuns sub roțile unui camion

Un bărbat de 58 de ani a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce a fost călcat de cal și a ajuns sub roțile unui camion

În timp ce conducea atelajul hipo încărcat cu fân, pe DJ 177C, în interiorul localităţii Capu Câmpului, un localnic de 58 de ani, a observat faptul că din sens opus se apropie autoutilitara cu remorcă încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat de 34 de ani, din comuna Mălini, motiv pentru care a coborât pentru a ţine cabalina de căpăstru.

Astfel, în momentul în care ansamblul auto a trecut prin dreptul atelajului hipo, cabalina s-a speriat, neputând fi stăpânită, rezultând deplasarea necontrolată a atelajului hipo, bărbatul de 58 de ani fiind proiectat între roţile remorcii şi picioarele cabalinei.

„Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul atelajului hipo, nu a mai putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul atelajului hipo care a condus imprudent. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat în stare gravă după ce a fost călcat de cal și a ajuns sub roțile unei autoutilitare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*